15 dagar

15 dagar kvar till bf. Men önskar att jag kunde ha ett datum då jag vet att jag ska föda. Även om jag nu kanske får en tid för igångsättning så skulle jag ändå vilja att de sätts igång av sig själv då att jag får känna hur det känns. 

Skulle verkligen vilja att denna graviditet är över nu. Mår verkligen inte bra. Har så himla ont och sover ungefär 2 timmar per dygn. Har absolut ingen ork till något. Knappt så att jag äter då jag inte gör av med så mycket energi! 

I morgon är vi bjudna på middag hos Crille och Amanda. Ska bli kul då även farmor och farfar ska vara där. Resten av helgen blir nog ganska lugn. Tommies mamma har varit borta på semester en vecka så vi lär nog åka och hälsa på henne. Vi brukar annars hälsa på henne minst 4 dagar i veckan. 



9 dagar

Helt sjukt vad fort tiden har gått och jag har totalt glömt bort att jag hade en blogg! Idag är det 18 dagar kvar till Bf och 9 dagar kvar tills jag blir inlagd på Lycksele lasarett. Har såna sjuka foglossningar så snart tror jag att jag bryter ihop. Vorde det inte för vårt älskade barn som mår så gott där inne hade jag nog brutit ihop för länge sedan! Barnmorskan jag fick prata med sa även att hon trodde att dom skulle sätta igång mig lite tidigare så vi får de vad som händer. Längtar så himla mycket tills jag får träffa vår älskade son. 


RSS 2.0