Vecka 28

Har nu kommit in i vecka 28 för några dagar sedan. Har fått må bra framtill för två dagar sedan. Har en svidande känsla i magen och mår jätte illa! Börjar även få ännu mer ont i ryggen. Hoppas bara den håller till 1 januari då jag går på min mammaledighet. Vill verkligen inte gå hemma tidigare. 88 dagar är det kvar till bf nu och jag längtar sjukt mycket! 

Hans rum är nu nästan helt klart, bara lite städning kvar. Lägger upp en bild när jag städat och gjort fint! 

V. 27

I morgon går jag in i vecka 27! Tiden går verkligen snabbt. Lillkillen rör sig verkligen mycket nu. Nästan aldrig en lugn stund. Men det är roligt att han rör sig så att jag kan känna mig lugn. Blir så orolig direkt det gått 1 timme utan att jag känt något! 

 Den här veckan har bara rusat förbi! I måndags var jag och Melinda i Skellefteå och shoppade lite sedan resten av veckan har jag jobbat. På sykursen i onsdags började jag att sy en fleeceoverall till lillkillen som han kan ha under sin overall när vi är ute. Sedan var det sista föräldragruppträffen i onsdags också! Igår var det torsdag vilket är storstädardagen hemma hos oss. Tommie var borta men jag städade hela huset och tände sedan en massa ljus och la mig framför tv.n tills Tommie kom hem vid 22! I morgon har jag fyra nagelkunder som ska komma till mig och sedan ska jag bjuda Amanda och Christoffer på middag och på söndag jobbar jag. Fullt upp hela helgen och veckan. 


RSS 2.0